Velkommen til status

Status er stiftet i 2003 og har kontor i København. Status er godkendt af Finanstilsynet som boligkreditformidler i medfør af § 3, stk. 1, i lovbekendtgørelse nr. 1079 af 5. juli 2016 om finansielle rådgivere og boligkreditformidlere. Vi er derfor også dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring.

Status arbejder tæt sammen med Danske Bank A/S, Realkredit Danmark A/S, Lån & Spar Bank A/S og Pensam Bank A/S, som begge er en del af Totalkredit-partnerskabet. Det betyder bl.a., at vi har direkte adgang til sagsbehandlerne i banker og kreditforeninger, så vi kan gennemføre låneomlægninger hurtigt og præcist, og udnytte selv kortfristede muligheder i markedet.

En del af vores honorar betales af bankerne og kreditforeningerne i form af provision, da vi har rådgiveransvaret og en stor del af sagsbehandlingen på bankens vegne.

samarbejdspartnere

Relevant information

Interessekonflikter

Hvis du i forbindelse med vores arbejde og håndtering af dig som kunde mener, at der foreligger en interessekonflikt, vil vi straks undersøge dette. Du kan læse mere på følgende link.

om klagevejledning
Forretningsgang

Før du bliver kunde i Status holder vi et indledende og uforpligtende møde af knap 1½ times varighed. Her gennemgår vi vores koncept og måde at arbejde på.

Læs mere
Betalingsservice

Hos Status skal dit abonnement være tilmeldt betalingsservice. For at undgå unødvendige omkostninger anbefaler vi, at betalingen for overvågningen tilknyttes betalingsservice. Det har vi gjort nemt. Benyt venligst dette link.

tilmeld betalingsservice

Medarbejdere hos Status

Peder Bay-Jensen
Direktør & medejer
+45 33170985
skriv mail
Michael Bengtsen
Rådgiver / konsulent
+45 33170980
skriv mail
Jesper O. Vingum
Rådgiver / konsulent
+45 33170986
skriv mail
Jens Skov Carlsen
Rådgiver / konsulent
+45 33170989
skriv mail
Berit Christiansen
controller
+45 33170981
skriv mail

Bestyrelsesmedlemmer i Status

Peder Bay-Jensen

Medejer og Direktør i Status.  Peder har over 20 års erfaring fra den finansielle sektor og har senest været forretnings- og udviklingsdirektør i Lån & Spar Bank og Saxo Privatbank. Ud over bankuddannelse har Peder en HD-IØ fra CBS samt en Executive MBA fra SIMI.

Rasmus Juul-Nyholm

Medejer og bestyrelsesformand i Status. Rasmus er cand.merc. fra CBS og er administrerende direktør, bestyrelsesmedlem og iværksætter med speciale i fast ejendom, IT og finansiering. Rasmus er specialist i finansiering af andelsboligforeninger samt forfatter til bogen Andelsboliger på Karnov’s forlag.

Jakob Langemark

Medejer og bestyrelsesmedlem i Status. Jakob er cand.merc. fra CBS og er administrerende direktør, bestyrelsesmedlem og iværksætter med speciale i markedsføring, konceptudvikling og digitalisering med primær fokus på den finansielle sektor.

Betaling for dit abonnement

Hos Status kan du betale for dit abonnement via betalingsservice, for at undgå unødige omkostninger.
Det har vi gjort nemt. Benyt dette link. Du kan også betale med kort. Benyt dette link.

Der er allerede mange, der har haft glæde af Status