meta name="robots" content="noindex"

Velkommen til
status. status

Status er stiftet i 2003 og har kontor i København. Status er godkendt af Finanstilsynet som boligkreditformidler i medfør af § 3, stk. 1, i lovbekendtgørelse nr. 1079 af 5. juli 2016 om finansielle rådgivere og boligkreditformidlere. Vi er derfor også dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring.

Status arbejder tæt sammen med Danske Bank A/S, Realkredit Danmark A/S, Lån & Spar Bank A/S og Pensam Bank A/S, som begge er en del af Totalkredit-partnerskabet. Det betyder bl.a., at vi har direkte adgang til sagsbehandlerne i banker og kreditforeninger, så vi kan gennemføre låneomlægninger hurtigt og præcist, og udnytte selv kortfristede muligheder i markedet.

En del af vores honorar betales af bankerne og kreditforeningerne i form af provision, da vi har rådgiveransvaret og en stor del af sagsbehandlingen på bankens vegne.

Status er en del af
North-koncernen. status

North er den eneste aktør i Danmark som kan levere helhedsorienteret rådgivning inden for forsikring, pension, financial procurement og realkreditfinansiering. North henvender sig til virksomheder og den offentlige sektor – samt ikke mindst deres medarbejdere.

North er et samlet og stærkt dansk rådgivningshus med fokus på at hjælpe kunderne med deres udfordringer og muligheder i et stadigt mere komplekst finansielt univers.

North hjælper og guider med de rigtige løsninger, produkter og priser, når kunderne skal identificere og træffe de rette valg. North koncernen består af 110 dedikerede og højt specialiserede medarbejdere i de fire rådgivningsvirksomheder. North kan besøge kunder i hele landet via landsdækkende kontorer.

samarbejdspartnere

Relevant information

Interessekonflikter

Hvis du i forbindelse med vores arbejde og håndtering af dig som kunde mener, at der foreligger en interessekonflikt, vil vi straks undersøge dette. Du kan læse mere på følgende link.

om klagevejledning
Forretningsgang

Før du bliver kunde i Status holder vi et indledende og uforpligtende møde af knap 1½ times varighed. Her gennemgår vi vores koncept og måde at arbejde på.

Læs mere
Betalingsservice

Hos Status skal dit abonnement være tilmeldt betalingsservice. For at undgå unødvendige omkostninger anbefaler vi, at betalingen for overvågningen tilknyttes betalingsservice. Det har vi gjort nemt. Benyt venligst dette link.

tilmeld betalingsservice

Medarbejdere hos Status

Peder Bay-Jensen
Direktør & PARTNER
+45 33170985
skriv mail
Michael Bengtsen
Rådgiver
+45 33170980
skriv mail
Jesper O. Vingum
Rådgiver
+45 33170986
skriv mail
Berit Christiansen
Kundeservice
+45 33170981
skriv mail
Jens Skov Carlsen
Rådgiver
+45 33170989
skriv mail
Torben Andersen
Rådgiver
+45 33170983
skriv mail
Randi R. Lyngesen
Rådgiver
+45 96636232
skriv mail

Betaling for dit abonnement

Hos Status kan du betale for dit abonnement via betalingsservice, for at undgå unødige omkostninger.
Det har vi gjort nemt. Benyt dette link. Du kan også betale med kort. Benyt dette link.

Der er allerede mange, der har haft glæde af Status