Private Boligejere

Projektkøb

Et boligkøb kan have mange faldgruber. Gør din bank det der skal til for at optimere dit realkreditlån?

En bank er ikke bare en bank

Når du køber en ny bolig er du som regel mest optaget af at få den rette bolig, i en god stand til den ønskede pris. Når boligen er fundet skal finansieringen på plads, og her læner de fleste boligkøbere sig op af deres bank.

Hvad mange ikke ved er, at en bank ikke bare er en bank. De danske banker og kreditforeninger er ikke ens, og det sætter de en dyd i. I praksis tilbyder bankerne forskellige typer af lån og vil se på dig og den bolig du vil købe med forskellige øjne. De vil også rådgive dig forskelligt - nemlig i henhold til den enkelte banks kreditpolitik og de "varer" i form af lånetyper, de har på hylderne.

At finansiere en ny bolig er således ikke længere et spørgsmål om at spørge sin bank og måske tage et kontroltilbud og forhandle lidt. Skal man være sikker på at man får den rette rådgivning og de bedste lånevilkår, skal man have en selvstændig rådgiver med omfattende markedsindsigt. Det tilbyder Status.

Rådgivning ved køb og salg af fast ejendom

Når du skal købe bolig, rådgiver Status til kundens fulde fordel og tager udgangspunkt i din konkrete situation og preferencer. Vi vender situationen på hovedet og finder den rigtige bank, med den rigtige løsning i netop din situation.

Vi rådgiver så du får det rigtige lån fra begyndelsen. Det vil sige et lån, der giver en fast og kendt ydelse og som indeholder mulighed for at udnytte alle fremtidige muligheder ved rentestigninger og rentefald. Ved at se på dine samlede gælds- og formueforhold vil vi ofte også, ved at præsentere sagen rigtigt for flere banker, kunne optimere din samlede lånesammensætning med store kontante gevinster til følge.

Hvis du sælger din bolig, kan vi også bistå. Status kan ofte hjælpe dig med at indfri realkreditlånet under bedre betingelser end dem banken som standard stiller. I mange tilfælde kan vi nemt spare dig for 20.000-30.000 kroner eller mere.