Private Boligejere

Corona-krisen påvirker markedet

Læs her hvad pandemien kan have af betydning for dig som boligejer.

Covid-19 skubber til renten og det skaber muligheder for mange boligejere.

Covid-19 påvirker i øjeblikket alle områder i samfundet og skaber også uro på obligationsmarkedet. Over den seneste tid har renten på realkreditobligationer haft store udsving og det kan man som boligejer med et realkreditlån udnytte. Når der er uro i markedet, og renten bevæger sig meget, giver det muligheder for at omlægge sine lån og hente store gevinster. Men hvordan gør man det? Hvornår skal man reagere? Og kan man komme igennem til banken når omlægningsbølgen ruller?

Hos Status beskæftiger vi os udelukkende med at overvåge, optimere og omlægge vores kunders realkreditlån. Det betyder at vi i alt administrerer mere end 5 mia. kr. Lige nu bevæger kurserne sig på den 30 årige 1 % obligation op efter et kraftigt fald. Faldet medførte en ganske kort periode, hvor det var meget attraktivt at konvertere op i 2% og reducere restgælden med omkring 6%. På denne måde reducerede vi vores kunders realkreditgæld med mere end 70 mio. kr. Typisk ca. 200.000 kr. for en Status-kunde.

Vi skaber muligheder

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om hvordan du stiller dig så godt som muligt i forhold til at gribe de muligheder der byder sig, så udfyld kontaktformularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

*Til venstre ser vi et eksempel på udviklingen efter Covid-19 udbruddet